Wimperextensions One by one nieuwe set €79,00

      Opvullen 2 weken: €40,00

      Opvullen 3 weken: €45,00

      Opvullen 4 weken: €50,00

 

       Wimperextensions Volumelashes nieuwe set €99,00

      Opvullen 2 weken: €45,00

      Opvullen 3 weken: €50,00

      Opvullen 4 weken: €55,00

Lash lift €69,00  (inclusief wimpers verven + keratine behandeling)

Tijdens deze behandeling worden de natuurlijke wimpers gekruld waardoor de wimpers langer en voller lijken. Tijdens de Lash lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan gelift met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Voor het mooiste resultaat worden de wimpers geverfd. Na de lash lift worden de wimpers behandeld met een Keratin & Collagen Laminator, dit zorgt voor dikke, lange en gezonde wimpers. De wimperhaartjes vernieuwen zich, waardoor de nieuwe haartjes weer recht (in de oude positie) terug groeien. DDe behandeling kan na 6 weken weer worden herhaald. Goed om te weten: 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in contact komen met make-up of water.

 

 

Lash lift + revitalash wimper serum €130,00

Wil je lange en volle wimpers dan is revitalash de oplossing. Het verzorgt droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten, deze zorgen er voor dat de wimpers zichtbaar langer worden. Dit serum is een mooie combinatie met de lash lift. Het serum is los verkrijgbaar voor €79,95 en in combinatie met de lash lift €130,-

Brow lift €49,- (inclusief verven wenkbrauwen + keratine behandeling) 

Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de juiste? Of wil je volle wenkbrauwen? De Brow Lift is een behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller en strakker. Het resultaat kun je zelf bepalen door ze na de behandeling in de gewenste richting te borstelen; extreem gelift of natuurlijk. Het blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. De brow lift behandeling is een complete behandeling, inclusief verven en waxen van de wenkbrauwen.

Wenkbrauwen en wimpers 

Wenkbrauwen verven: €17,50

Wimpers verven: €17,50
Epileren wenkbrauwen, waxen & shapen: €17,50

Wenkbrauwen verven, epileren, waxen en shapen: €32,50

 

 

Waxen

Bovenlip: €17,50

Wangen: €17,50

Kin: €17,50