RE-COVERING

Ervaar de aromatische kracht van essentiële oliën in de RE-COVERING+. Deze oliën versterken het afweersysteem van de gevoelige, droge of geprikkelde huid en verzachten, kalmeren en hydrateren de huid. De heilzame en voedende aromatische oliën zorgen voor optimale bescherming en herstel van je huid.

 

Inhoud: 15ml

 

GEBRUIK

Breng de repairing oil iedere ochtend en/of avond aan onder uw 24H Crème of masker of mix het met je favoriete product. Schudden voor gebruik.

 

HUIDCONDITIE

Gevoelige, droge, geïrriteerde en geprikkelde huid, vochtarme huid.

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

RE-HYDRATING+

Een fijne, lichte essentiële olie volgens de principes van aroma- en fytotherapie, speciaal ontwikkeld om uw huid te herstellen, te activeren en te vitaliseren. De RE-HYDRATING+ olie werkt verzachtend, herstelt de vochtbalans, gaat de tekenen van huidveroudering tegen en laat de huid weer stralen.

 

Inhoud: 15ml

 

GEBRUIK

Breng de moisturizing oil iedere ochtend en/of avond aan onder uw IK Skin Perfection 24H Crème of masker of mix het met uw favoriete product.

 

HUIDCONDITIE

Normale en vochtarme huid, droge huid, rijpere en zonbeschadigde huid.

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

RE-NEWING+

Een rijke gezichtsolie die moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en haar een zacht en velours effect geeft.

De RE-NEWING+ anti-aging restoring oil is een aromatische olie op basis van groene cosmeceuticals, voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid weer gaat stralen.

 

Inhoud: 15ml

 

 

GEBRUIK

Breng de restoring oil iedere ochtend en/of avond aan onder uw 24H Crème of masker of mix het met uw favoriete product.

 

HUIDCONDITIE

De veeleisende en rijpere huid, droge huid of zonbeschadigde huid.

 

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

DE-ITCHY+

Een rijke olie speciaal geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde (hoofd)huid. De DE-ITCHY+wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

 

Inhoud: 50ml

 

GEBRUIK

Iedere ochtend en avond aanbrengen na gebruik van de SILK+ op gezicht, hals en hoofdhuid. Combineren met RECOVER+ voor het beste resultaat.

 

HUIDCONDITIE

Voor de extreem gevoelige, broze en geïrriteerde (hoofd)huid en de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën en milieu- en weersinvloeden.

€ 59,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen