Welke behandeling past het beste bij jou? Kies je voor een ontspannen gezichtsbehandeling of huidverbetering? In de sfeervolle salon kun je in een ontspannen sfeer genieten van verschillende behandelingen. Geen enkele huid is hetzelfde en door de wisseling van de seizoenen heeft je huid ook steeds behoefte aan andere werkstoffen. Iedere gezichtsbehandeling wordt afgestemd op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Zo halen we het optimale uit iedere behandeling. Graag nodig ik je uit een intake zodat de behandelingen en producten specifiek op de huid wensen worden afgestemd. 

 

 

Behandelingen en producten met groene cosmeceuticals 

Gelukkig wordt de oorsprong van cosmetica steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij veel cosmeticagebruikers is het helaas nauwelijks bekend dat veel verzorgende producten ’belastende’ en ‘irriterende’ stoffen bevatten, die slecht zijn voor de huid en mogelijk zelfs voor onze gezondheid. Transparantie, veiligheid en eerlijkheid over producten staat bij IK Skin Perfection centraal. Maar wat onderscheidt IK Skin Perfection van reguliere cosmetica?

 

Groene cosmeceuticals – Pure power voor je huid

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Door de hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen, zoals acne, rosacea en pigmentaties, dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit!

 

 

 

Ik Skin Treatment €65,00

Een korte verzorgde behandeling met advies over de behandelmogelijkheden en de producten die geschikt zijn voor jouw huidtype. Reiniging van de huid, epileren/waxen van de wenkbrauwen, masker en een dag of nacht verzorging.

 

 

Basic €79,00

Een verzorgde behandeling met de producten van Ik Skin Perfection afgestemd op de huid. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en verzorgd. Een compacte en doelgerichte huid verbeterende behandeling. Reiniging van de huid, scrub/lysing, epileren/waxen wenkbrauwen, masker, serum, oog crème, dag of nacht verzorging.

 

 

Complete €89,00

Bij deze behandeling is een combinatie gemaakt van ontspanning en aandacht voor de huid. Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en ontspanning zal ervaren met als toevoeging een reset massage. Reiniging van de huid, scrub/lysing, epileren/waxen wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, serum, oog crème, dag of nacht verzorging.

 

 

DeLuxe €99,00             

Ontspanning staat centraal tijdens deze de luxe behandeling. De huid voelt weer zijdezacht aan, met extra toevoeging een extra diepte reiniging en een healthy reset massage. Reiniging van de huid, scrub/lysing, epileren/waxen wenkbrauwen, gezichtsmassage, masker, serum, oog crème, dag of nacht verzorging.

 

  

 

  

Power treatment peel program €99,00

Peelsystem; Fruitzuren hebben een intensieve huidverbeterende diepte werking waarmee verschillende huidproblemen aangepakt kunnen worden. Oppervlakkige rimpels, acne littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt zichtbaar steviger, egaler en gladder. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde, intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd aangepast op jouw huid.

 

 

Om optimaal resultaat te behalen is de Power treatment peel program te boeken in kuur verband. (1x per 1 a 2 weken)

  

 

Skin & Redness €99,00

Deze behandeling is geschikt voor de couperose of rosacea huid. Biedt direct vermindering van roodheid, werkt kalmerend, biedt verlichting bij irritatie, werkt weerstand verhogend en herstelt het vochtgehalte.

 

 

SKIN & ACNE behandelingen

Remt de talg productie af, vermindert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor de poriën minder snel verstoppen. Desinfecteert, vermindert de ontsteking en remt de ontsteking af. Stimuleert de doorbloeding en cel vernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. 

 

Pumpkin program €99,00

Het pumpkin program is geschikt voor actieve acne.

 

Organic Peel Program €99,00

Het Organic Peel Program is geschikt voor acne littekens. 

 

 

Om optimaal resultaat te behalen is zowel de Pumpkin als de Organic Peel Program te boeken in kuur verband. (1x per 1 a 2 weken)

 

 

Bio Peel € 99,00

De Bio Peel is een kruiden peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen.  Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. 

 

 

Om optimaal resultaat te behalen is de Bio Peel  te boeken in kuur verband. (1x per 2 weken)

 

 

Bindweefselmassage

Stimuleert, verbetert, verstevigt, egaliseert en verjongt de huid op een natuurlijke manier. Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat verklevingen worden losgemaakt, waardoor afvalstoffen goed afgevoerd worden. De doorbloeding van je huid wordt dankzij deze massage optimaal geactiveerd. Geschikt voor een verslapte huid met rimpelvorming, slecht doorbloedde en/of vale huid, acne littekens, huid met grove structuur.

Wat doet de bindweefselmassage precies:

- Stimuleren van de doorbloeding, waardoor tramsport van zuurstof, voedingstoffen en afvalstoffen verbeterd

- Verjonging van de huidstructuur

- Rimpelvermindering

- Verbeteren van de huidconditie

- Verstevigen van de huid

- Het werkt tevens preventief

 

Skin & Bindweefsel treatment only €79,00

Oppervlakkige reiniging van de huid, bindweefselmassage gezicht hals en decolleté, dag- of nachtverzorging

 

Skin & Bindweefsel treatment complete €99,00

Reinigen van de huid, Peeling, epileren wenkbrauwen, bindweefselmassage gezicht hals en decolleté met de Glycol+, masker, dag- of nachtverzorging, sun spf 50

 

Hoofdmassage €39,00

Een hoofdmassage geeft een diepe ontspanning, rust in het hoofd en schoudergebied, vermindert eventuele hoofdpijnklachten, werkt stress verminderend en geeft een betere nachtrust.

 

Hoofdmassage inclusief mini gelaat behandeling €49,00

Deze hoofdmassage is inclusief een mini gelaat behandling: reinigen van de huid, hoofd massage, afsluitend met een serum + dag of nacht verzorging

 

 

 

Waxen 

Bovenlip: €15,00

Bovenlip waxen i.c.m gezichtsbehandeling €10,00

Wangen: €15,00

Wangen waxen i.c.m gezichtsbehandeling €10,00 

 Kin: €15,00

Kin waxen i.c.m gezichtsbehandeling €10,00

 

Verven wenkbrauwen €17,50

Verven wenkbrauwen i.c.m gezichtsbehandeling €10,00